Söin juuri hirveän näläntunteen poistamiseksi kaikki ainekset, jotka oli tarkoitettu huomisen aterian salaattiin. Vedin siis ananaspurkin sisällön, paprikan, neljä tomaattia sekä KOKONAISEN kurkun. Yritin jopa mussuttaa salaatinlehtiä, mutta niiden maku ei ollut niin hyvä, että olisin viitsinyt koko ruukkusalaattia survoa suuhun. Nyt tekisi tajuttomasti mieli porkkanaa, mutta en viitsi alkaa vaihtaa vaatteita kauppareissun takia (olen hengaillut koko päivän aamutakissa). Että näin meillä tätä odottamisen ihanuutta. Pitäisi kai olla onnellinen, että söin sentään jotain terveellistä, enkä mitään suklaata. (Vieläkin mietityttää se kokonainen kurkku…)

Kävin eilen alennusmyynneissä, ja en voinut vastustaa kiusausta katsella samalla äitiysvaatteita. Niitähän on aivan turha vielä tässä vaiheessa ostaa, koska eihän sitä voi tietää, kasvaako mahani ikinä, ja jos kasvaa, niin ehtiikö se kasvaa tarpeeksi. (Viittaan siis siihen avokin siskoon, joka pyöräytti mukulansa kolmea kuukautta etuajassa. Ei siinä paljoa mammapöksyjä tarvittu.) Mutta H&M:n äitiysvaateosasto näytti niin houkuttelevalta (no okei, ei ihan niin houkuttelevalta kuin lastenosasto), että oli pakko käydä hypistelemässä kankaita ja katselemassa värejä. En malta odottaa isoa mahaa, äitiysvaatteet olivat melkein hienompia kuin ei-odottavien vaatteet. Ja onneksi tarjolla ei ollut niitä kamalia äitiyshaalareita, jotka eivät kyllä näytä hyvältä kenenkään päällä (juu, ihan varmasti ovat mukavat). Lastenvaateosastollakin tosiaan vierailin, ja voi helttileijaa-sentään kun oli siis aivan ihania “pikku nuttuja ja töppösiä” (aivan oikein, avokki oli mukana). Olisi tehnyt mieli ostaa vaaville sata vaatekertaa jo nyt, mutta pakkohan se oli hillitä itsensä, kun eihän sitä ikinä tiedä, mitä sattuu. Tai että tuleekohan sieltä tyttö vai poika vai molemmat.

Pitäisiköhän lähteä avaamaan konvehtirasia? Ei nuo kurkut ja tomaatit kovin kauaa nälkää pidättele. Kun ei kerta ole niitä porkkanoitakaan…

 

Siis KOKONAINEN KURKKU!? Voi herranjestas.