Huomenna taas kaksosia hoitamaan. Huoh. Pieni hengähdystauko loppuviikolle, neiti MP:stä on tullut todella sietämätön. Vinkuu perään koko ajan, ja rupeaa huutamaan, mikäli ei saa huomiota. Johtunee tosiaan varmaankin siitä, kun ei kotona saakaan enää touhuta äidin kanssa. Huomiota ei tipu kotona, eikä enää hoidossakaan niin paljon kuin ennen. Puhuimme asiasta perhepäivähoitajan (PPH) kanssa, ja sovimme, että kun neiti luultavasti pysyy tuolla hoidossa vielä monta vuotta, "koulutus" on parempi laittaa alulle oikein toden teolla. Syysloman jälkeen neiti oli nimittäin unohtanut ilmeisesti joka ikisen säännön, mitä sille on kerrottu. Pihalla yrittää juosta autotielle koko ajan, sisällä vääntelee hellan nappuloita ja yrittää mennä vessaan aina kun silmä välttää. Kissatkaan eivät saa olla rauhassa, kun neiti vetelee niitä hännästä. PPH taas kiskoo hiuksia päästään ja minä kuljen neidin perässä luutu kädessä, ja pyyhin kuolajälkiä. Kuolabileet, jee!

Kaverilla olisi lauantaina 20-vuotisbileet, aikoi tehdä kuulemma oikein kunnon tarjoilun ja boolin. Tämän kaverin (SL) kihlattu TJ on avokkini parhaimpia ystäviä, ja meidät molemmat on siis kutsuttu, mutta avokki taitaa olla töissä nyt koko viikonlopun. Sinällään asia ei haittaa, onhan hän ollut nyt vapaalla viimeiset kaksi viikonloppua... No, minä menen joka tapauksessa, vaikka avokin mielestä se ei olekaan "kovin hyvä idea". Tiedän sen itsekin, ilman avokkia en osaa juoda kohtuudella, vaan tuppaan ryystämään viinaa siihen malliin, etten pysty enää pitämään huolta itsestäni. Mutta olen tuntenut SL:n jo viisi vuotta, ja minä todella haluan mennä. Siellä on kuitenkin ne kaikki muutkin kaverini, jota tältä paikkakunnalta löytyy. Ajattelin askarrella SL:lle kortin. Jos siitä tulee hyvä, laitan siitä kuvan tänne. En kuitenkaan uskalla luvata mitään... :P

Ja vielä loppuun on pakko nauraa vahingonilon suloista naurua. Avokin siskon SV:n rivitalo-osakkeen katto vuotaa. Arvasin, että siinä kämpässä on jotain vikaa, kun se oli jotenkin oudon halpa. Mitäs ostivat sen niin kiireellä silloin, olisi ehkä kannattanut tutustua taloon paremmin. Hah!