En joutunutkaan kaksosvahdiksi. K:n perheessä oltiin sairaana. Ei tarvinnut mennä edes päiväkotiinkaan, kun paikka oli kuulemma täynnä tettiläisiä. Menin sitten vakkariPPH:n luo, mutta pääsin kyllä sielläkin tänään niin helpolla, sillä sielläkin oli yksi tet-tyttö, joka sai juosta MP:n perässä. MP muuten haroi korvaansa, liekö neidillä korvatulehdus? Niin oli vaikeaa tänään syöminenkin, neiti sylki kaikki maidot pihalle ja nakkeli leivänpalasia pitkin keittiötä. Ei se normaalisti ole sellainen. Ja voi herranen aika taas sitä huutoa, kun tet-tyttö ei ottanut syliin...Onneksi kohta on viikonloppu. Tosin kyllä minä mielelläni töihin menisin, vaikka siellä oli 13 MP:tä. On tuo silti loppupeleissä sen verran mukavaa hommaa.

Voi, saimme tänään lasten kanssa tehtyä ne varsinaiset isänpäiväkortit. Niistä tuli aivan ylisöpöjä! Otin jokaisen lapsen yksitellen maalaamaan sormiväreillä, ja samalla jutustelin heidän kanssaan, mikä se isäinpäivä oikein on ja millainen isä heillä mahtaa olla. JV (3) oli sitä mieltä, että heidän isä on maailman paras rekkakuski, kun taas neiti TV (4) ilmoitti tärkeänä, että hänen isällään kaljamaha. Ei ollut repeäminen kaukana.

Kävimme avokin kanssa tänään shoppailemassa. Ostin itselleni uuden talvitakin, kohtahan se on taas kylmä ja tuulinen ilmasto - ainakin näillä pohjoisen leveysasteilla. Odotan talvea innokkaasti ja kaipaan lunta yli kaiken! Nyt on jo marraskuu, viime vuonna ensimmäinen kunnon lumimyrsky oli jo lokakuussa. Muistan, kuinka terassilla oli varmaan metri lunta, hyvä kun ulko-ovea sai auki... mutta tänä vuonna ei lumesta tietokaan. Tai, kyllä se kovasti yritti sataa, mutta sai vain aikaiseksi muutaman köykäisen lumihiutaleen. No, ehtiihän tässä vielä. Kunhan vain tulisi edes luminen joulu.

Siitä minun joulustani. Ajattelin sisustukseen jotain tällaista:

1029520.jpg

Eli kuvan ydin on siis värit (jotka eivät kyllä kovin hyvin näy): vaaleanpunainen, violetti, musta ja hopea. Tänä vuonna en laitakaan siis niitä perinteisiä punaista, vihreää ja kultaista, vaan jotain aivan muuta. Tosin ihan kokonaan en perinteistä luovu - keittiöstä tulee taas sininen-valkoinen-kultainen.