Isänpäivä lähestyy. Olen illan suunnitellut, minkälaiset isänpäiväkortit teemme lapsien kanssa. Päädyin ihan yksinkertaiseen sormiväreillä sotkemiseen, liimaamiseen ja leikkaamiseen. Ei jaksa suunnitella (saati sitten toteuttaa) kovin suuria suunnitelmia. En ole miettinyt omalle isällenikään lahjaa vielä, ja tuntuu, että aika loppuu käsiin. Voisin ostaa snapsilaseja tai jotain työkaluja... Kirjoja en missään tapauksessa, isä lukemiset jää yleensä Aku Ankkaan.

Pikkuneiti MP ei ole ollut syysloman jälkeen ennallaan, mutta syy lienee pikkuveljessä, joka pyörähti maailmaan muutama viikko sitten. Kyllä, MP on edelleen maailman pirullisin kakara, mutta nyt se on alkanut tahtomaan syliin. Ennen sitä ei saanut istumaan sylissä kahta sekuntia kauempaa, nyt se alkaa huutamaan kun sen laskee pois.

Vauva-asia ei etene, ei suuntaan eikä toiseen. Viikonloppu meni niin tiiviin juomisen parissa, että en edes viitsinyt alkaa viritellä keskustelua kännisen/krapulaisen avokin kanssa. Kävimme pitkästä aikaa kotipaikkakunnallani kiertämässä baareja, ja minulla oli takuulla hauskin ilta pitkiin aikoihin. Juoruilimme siskojen ja serkkujen kanssa oikein urakalla, kun kerrankin satuttiin kaikki yhtä aikaa samaan paikkaan juomaan. Ikävä lauantai-iltaa, tunsin taas pitkästä aikaa kuuluvani joukkoon.

Kohta on joulukin. Olen suunnitellut jo sisustuksen uusiksi, valinnut koristeiden värit sekä päättänyt lahjapakettien ulkonäön. Tämän joulun teen omalla tavallani. Lisää siitä sitten joskus myöhemmin.